Drenāžas skalotāja sprauslas

Drenāžas skalotājiem Hidro-Jet tiek papildus piedāvātas dažādas skalotāja sprauslas.

Jo pareiza sprauslas izvēle ir ļoti būtiska, pie veiksmīgas meliorācijas cauruļu mazgāšanas.

Jo ir dažādas meliorācijas caurules un ir dažādas augsnes struktūras, un katrs no šiem faktoriem jāņem vērā, izvēloties ar kuru sprauslu labāk strādāt. Un tas ir arī pierādījies strādājot uz lauka, ka ar vienu sprauslu skalotājs nevirzās uz priekšu, bet izvēloties citu formu un ūdens virzienus, skalotāja caurule labāk virzās uz priekšu un labāk mazgā. Un vēl svarīgs faktors ir skalotājas sprauslas kalpošanas mūžs, jo vide kurā strādā skalotāju sprausla ir ļoti abrazīva, tāpēc mēs savas skalotāja sprauslas ražojam no nerūsējošā tērauda, kas nodrošina ilgu kalpošanas mūžu.

Pareiza sprauslas izvēle ir ļoti būtiska pie veiksmīgas meliorācijas cauruļu mazgāšanas.

Ir dažādas meliorācijas caurules un ir dažādas augsnes struktūras, izvēloties ar kuru sprauslu labāk strādāt, jāņem vērā katrs no šiem faktoriem. Strādājot uz lauka ir pierādījies, ka ar vienu sprauslu skalotājs nevirzās uz priekšu, bet izvēloties citu sprauslas formu un ūdens virzienus, skalotāja caurule uz priekšu virzās labāk un mazgā labāk.

Svarīgs faktors ir skalotāja sprauslas kalpošanas mūžs, jo vide, kurā strādā skalotāju sprausla, ir ļoti abrazīva, tāpēc mūsu skalotāja sprauslas tiek ražotas no nerūsējošā tērauda, kas nodrošina ilgu kalpošanas mūžu.